Daglejere — STEP1 Skive

Daglejere

Du kan som daglejer leje dig ind i STEP1 fra dag til dag. Prisen er 200 kr. + moms pr gang og er inkl. samme faciliteter som lejer på fuld tid – dog uden nøgle.

For et gebyr på 1000 kr. om året (ekskl. moms og produktion) kan man få sin profil i huset ved adresse i huset, logo på skilt uden for hovedindgangen, logo på hjemmesiden samt instore TV’et i huset. For mere info kontakt koordinator på kontakt@step1skive.dk

Om STEP1

STEP1 er huset for iværksættere, beliggende i Skive. I huset er der 12 kontorpladser til en attraktiv husleje, men iværksætterhuset er meget mere end det!

Rugekasse for iværksættere

STEP1 er en “rugekasse” for iværksættere, hvor de får gode muligheder for at vokse og vækste. Der findes en bred vifte af tilbud, såsom mentorkorps, iværksættercafé, netværksdannelse og masser af mulighed for sparring. Herudover bliver der løbende afholdt en række foredrag, kurser og workshops.

Meget mere end det

STEP1 er ikke kun lejernes hus, men hele kommunens samlingssted for iværksætteri, hvor ideer og kreativitet udspringer. Her er der udvikling og handlekraft!

Kontakt os

STEP1
Resenvej 85
7800 Skive
kontakt@step1skive.dk
Tlf.: 2225 9302